+359 888 506 028Телефон за контакт

За нас

Mux DESIGN

Нашият екип с гордост може да се похвали,че е възпитаник на Лесотехническия Университет,випуск 1998г. В него ,след 5-годишно обучение, получихме знанията в професията на интериорния дизайнер на мебели, технолога и мебелиста. Част от опита си изградихме, работейки и сбъдвайки чужди мечти. Постоянното ни търсене на новости, желанието ни за изпълнение на нестандартни решения и свобода за осъществяването им ни вдъхновиха да тръгнем по своя път.

Фирмата ни стартира самостоятелна дейност през 2008г с изготвянето на проекти за цялостно интериорно оформление и обзавеждане на частни домове, офиси, магазини и обществени пространства. Нашите предложения ги подкрепяме с 3D визуализации. След дългия ни 20-годишен професионален опит решихме, че завършването на всеки проект до последния детайл е част от нашата идентичност.

Така стартирахме и производствен процес по изработка на мебелите. За да бъде интериорът по-привлекателен и уютен, допълнихме дейността си с предлагането на разнообразен текстил и осветление на различни италиански, български и испански производители. Нашето удовлетворение получаваме тогава, когато Вие клиентите покажете радостта си от нашата свършена работа.

Благодарим на клиентите, които ни се довериха и ни дадоха възможността да бъдем част от техния микросвят!

Нашият екип от експерти

Светла Стойкова

Какво правим

и как го правим

От проектиране до реализация

Мебелна фирма Mux design предлага завършена услуга – от проектиране до изработка на предложеното обзавеждане.

Монтаж на поръчаните мебели

. Така клиентът получава пълна услуга с минимум средства и лесна организация.

Доставка

Нашата фирма предлага доставка на Вашето обзавеждане до врата, в удобно за Вас време.
Предлагаме услугата транспорт от адрес до адрес, необвързано с Вашето обзавеждане.

© Mux DESIGN | Интериорно проектиране, мебелно производство