+359 888 506 028Телефон за контакт

За да изпълним максимално желанията на клиентите си, работим с различни материали и обков.Залагаме на качество и оптимизиране на крайния продукт.
Материалите, които влагаме, са ПДЧ, МДФ, масивна дървесина, метал, стъкло и композити.
ПДЧ декорите предлагат възможности за добър естетически вид и цветови решения. С новите дървесни декори, които са отлична имитация на истинската дървесина, може да се постигне луксозен ефект и излъчване.
MDF материалът предлага повече възможности за нестандартни форми, огънати детайли и декоративни елементи. Обработката на повърхността може да бъде с лаково покритие мат или гланц. Цветовете са с неограничен избор.
Има много дървесни видове, чиито текстура и цвят са уникални. Поради това, че са защитен вид или цената им е твърде висока, за да може мебелната промишленост да отговори на всяко изискване на клиента, прибягва до използването на материал MDF с фурнир. Това е плоскост, чиято повърхност е завършена с лист от дървесина. Фурнирът може да е гладък или порест. Може да бъде с натуралния си цвят или да бъде обработен с допълнителни цветни байцове и лак, за да придобие вида на желан дървесен  вид. По този начин във всеки дом можете да видите дървесен цвят на череша, ироко, сапели, венге, махагон, сив дъб, орех и т.н.
Масивната дървесина е част от желаните материали заради това, че е естествена и неповторима за обработка. Дава по-голяма свобода на вида на формите. Поради спецификата си на съхранение и обработка е по-капризна от горепосочените материали, затова в нашите мебели я използваме за декоративни елементи, подчертаващи визията на крайния продукт.
Шперплатът е естествен материал и също има своето място при производството на мебели. Здравината му не е за подценяване , както и неговите качества по време на експлоатация.
Изборът на материал за всяка изработена мебел е въпрос на личен вкус и възможности. Зависи от желанието да съхранявате и цените своите мебели, които стават част от жилището и домашния Ви уют.
Мебелният обков, с който работим и не правим компромис, е с доказано качество и издръжливост във времето. Италианският обков SALICE, Немският-H.A.FELE и Австрийският –BLUM са нашите фаворити.

Всяко качество има своята цена! Затова се стараем да изградим в представите на нашите клиенти разбиране и правилна стойностна оценка за всеки тип мебел и неговото качество в завършен вид.

Съвети:

  • Ако имате жилище и ще го отдавате под наем, се ориентирайте към нискобюджетните материали (ПДЧ).
  • Ако жилището Ви е основно и децата са пораснали, вложете повече средства. Заслужава си! Качествените мебели ще Ви се отплатят.
  • Ако сте от хората с основно жилище, но нямате желание да пазите и съхранявате. мебелите си да са „вечно“ нови, тогава е по-разумно да минете към готови мебелни изделия, които след време бързо и лесно ще подмените.

Вашият коментар

© Mux DESIGN | Интериорно проектиране, мебелно производство